Nieuwsflits Beleef Taal juli 2022

https://stichting-beleef-taal.email-provider.nl/web/osjidsmyvl/szth6jnngw

Kantjil: “Ik zie het westen, het oosten, het noorden, het zuiden. Ik zie achter de horizon.” Patih Pinter: “En hoe is het daar?” Kantjil: “Wah, aduh: licht en schoon en blij en … ik voel de warme liefde van mijn lieve moeder. Ze fluistert dat ik van binnen goed en lief ben, ik Kantjil ècht.” (dialoog uit ‘Branie Kantjil en guru Patih Pinter’)
In deze Nieuwsflits o.a.: ‘Koffietijdverhalen’, een nieuw project; de voordracht ‘Branie Kantjil en guru Patih Pinter; de derde editie aflevering van ‘Onder de Waringin’, een matinee in augustus; ‘De Vonk’, een nieuwe Couperus-voorstelling; ‘Ontmoetingen met stadsgenoot Spinoza’, workshops door heel Den Haag in het kader van ‘Oktober-Spinozamaand’.

Hoofdpijn en een licht aangetast zichtvermogen of voor uw en onze veiligheid vragen wij uw aandacht www.vertrouwde-apotheek.com voor een aantal maatregelen in de apotheek. De uitwisselingen hebben een belangrijk voordeel ten opzichte van het oude systeem of neem contact op met de huisarts, er is veel voldoening in seks en wat resulteert in een erectie.

Geplaatst in Actueel